Welkom bij Atletiekvereniging Typhoon
Trainingen zomervakantie pupillen
Geschreven door Jacco van der Vliet   
vrijdag, 20 juli 2018 10:31

In de zomervakantie trainen alle pupillengroepen (Mini/C/B/A1/A2) gezamenlijk op de woensdagavond van 1800u tot 1900u. De trainingen op de vrijdagavonden vervallen.

 
Onderhoud brug
Geschreven door Ruud Zaal   
woensdag, 11 juli 2018 12:13

Maandag heeft de gemeente een begin gemaakt met het vervangen van het dek van de brug tegenover Typhoon. Na verwijdering van het brugdek bleek dat ook de liggers vervangen moeten worden. De brug wordt nu geheel vervangen.

Lees meer...
 
woensdagavondtraining in de vakantie
Geschreven door Els Wieles   
maandag, 09 juli 2018 11:41

De Sportieve ouders/Trimgroep en de Prestatieloopgroep van woensdagavond trainen vanaf deze week weer samen. Aanstaande woensdag is de laatste training van Enya in het Lingebos. Om 19.00 uur verzamelen op de grote parkeerplaats. 

Vanaf 18 juli zal deze gezamenlijke training om 19.30 uur beginnen en plaatsvinden op het typhoonveld.

 
Mooi bedrag
Geschreven door Cor van Vlaanderen   
donderdag, 05 juli 2018 20:12

 

IMG 3844

Door  de inzet van 15 verkeersregelaars tijdens de stratenloop Werkendam  heeft Typhoon € 600 verdiend.

Op  een vraag van de organisatie van de stratenloop Werkendam of Typhoon op 4 juli 15 verkeersregelaars kon verzorgen tegen een vergoeding van € 600 heeft het bestuur direct ja gezegd.

Het viel echter niet mee om 15 mensen bereid te vinden deze avond als verkeersregelaar mee te helpen aan deze loop. We hadden ja gezegd dus, linksom of rechtsom, we moesten er staan met 15 verkeersregelaars.

Met enig schaamrood op de kaken hebben we de hulp van familie, vrienden en buren ingeroepen.   Uiteindelijk is het gelukt en hebben we de klus geklaard met dank aan de Typhoners maar vooral complimenten en dank  aan de 'hulptroepen'.

 

Op de foto de verkeersregelaars. Jos Broere ontbreekt op de foto.

 
Plaatjes onder wielen overkapping hoogspingkussens
Geschreven door Cor van Vlaanderen   
donderdag, 05 juli 2018 19:57

hoogspring ruud

 

Sinds kort zijn de valmatten voor het hoogspringen droog dankzij de prachtige overkappingen. Het zijn degelijke en zware overkapp

Tot op heden is dit niet gelukt en  liggen de plaatjes overal maar niet onder de wieltjes.

Het is in jullie eigen belang om even de moeite te nemen om de overkapping weer op deze plaatjes te zetteningen.  Aan weerszijden van de overkappingen bevinden zich vier dubbele wielen. De wielen die op het kunststof staan kunnen een kuiltje in datzelfde kunststof veroorzaken. Wat niet wenselijk is voor jullie.  Er liggen onder deze wieltjes vier aluminium plaatsjes om dit probleem te voorkomen.  Het is de bedoeling dat na gebruik de wieltjes van de overkappingen weer op deze plaatjes gereden wordt.

 
Zilver en Brons bij NK junioren voor Sarah en Rein
Geschreven door Jan-Wick Derksen   
zondag, 17 juni 2018 15:19

In het afgelopen weekend waren de 3 Typhoon deelnemers bij het NK Junioren succesvol met 2 medailles. Sarah Kortland pakte het zilver op de 400m Horden en Rein van Houwelingen het brons op Kogelstoten. Ook Thomas Knoop haalde 2 finales. 

Sarah 2de op 400mH NK2018

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>