Groot onderhoud baan

Het groot onderhoud van de baan (voorlopig) nog niet klaar. Door het onstabiele weer van de afgelopen week hebben de werkzaamheden (recoaten) vertraging opgelopen. Het middenterrein en de baan mogen daarom tot nader bericht niet gebruikt worden.

Afgelopen maandag is de aannemer begonnen met de voorbereidingen voor het recoaten van de baan. Voor het spuiten van de baan moet de ondergrond droog zijn en dat was de afgelopen dagen een probleem. Tussen de buien door is  een deel van de baan gespoten maar er moet nog een deel gebeuren en het geheel moet ook nog een tweede keer gespoten worden.

Daarna moet de belijning opnieuw aangebracht worden. Kortom de aannemer heeft nog een aantal dagen een kurkdroge baan nodig en daar ziet het op de korte termijn niet naar uit.

We hebben de gemeente gevraagd of er mogelijkheden zijn om wat minder afhankelijk van het weer te zijn waarbij wij dan denken aan het afdekken van de baan. Eind september hebben we immers onze clubkampioenschapppen.

Heel vervelend maar we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer over een mooie gerenoveerde baan te kunnen beschikken.

Het bestuur.