Clubkampioenschappen gaan definitief door
Geschreven door Peter van Grinsven   
dinsdag, 10 oktober 2017 23:54

Afgelopen maandag is besloten dat de clubkampioenschappen aanstaande zaterdag GEWOON doorgaan. Niet helemaal gewoon, omdat de belijning nog niet in orde is gemaakt. Dat betekent dat we voor de belijning moeten improviseren.

Vrijdagmiddag gaan een aantal mensen om 17.00 uur de benodigde lijnen op de baan aanbrengen door middel van afplaktape. Dat betekent dat er op dat moment niet overal op de baan getraind kan worden. We rekenen erop dat hiervoor begrip is. De weersvooruitzichten zien er zodanig uit dat waarschijnlijk vanaf maandag de belijningsploeg van de aannemer de verdere (echte) belijning kan gaan aanbrengen. Ook dat heeft dan consequenties voor de trainingen van de daarop volgende dagen.

De clubkampioenschappen worden zaterdag verwerkt zoals al eerder is bekendgemaakt. Er hoeft dus NIET VOORAF te worden ingeschreven. Wie mee wil doen komt zaterdag, op tijd (graag voor 10.00 uur) naar de baan en kan dan bij het wedstrijdsecretariaat de strippenkaart en startnummer ophalen.

Zoals iedereen weet is het onderhoud van de baan uitgelopen en konden de clubkampioenschappen niet op de gewenste datum worden gehouden.

Daarom zal er hoogstwaarschijnlijk een (groot) tekort aan juryleden zijn. Hierbij dan ook de oproep aan allen om rond te kijken binnen de familiekring wie er zaterdag zou willen/kunnen helpen.

Namen (en eventuele tijdvakken) graag doorgeven via het volgende mailadres:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Er wordt geprobeerd om in de loop van donderdag een juryoverzicht te maken. De juryvergadering staat zaterdag gepland om 10.00 uur en 11.30 uur.

We hopen dat we er toch een gezellig en goed clubkampioenschap van kunnen maken.

Peter