Vrijwilligerswerk, de kurk waar Typhoon op drijft

Vrijwilligers nemen een heel belangrijke plek in binnen Typhoon, vrijwilligers zijn de kurk waar Typhoon op drijft. Zonder onze vrijwilligers kan de vereniging niet draaien. Alle trainingen, evenementen, besturen en commissies van Typhoon worden door vrijwilligers bemenst, gerund en tot een succes gemaakt. Typhoon is een vereniging met ambitie en die kunnen we alleen waarmaken met de hulp van onze leden. Gelukkig zetten heel veel mensen zich al in voor Typhoon, er zijn echter nog meer 'handjes' nodig want 'vele handen maken het werk immers licht'.

Naar wie zij we op zoek?
Er worden heel veel zaken georganiseerd door Typhoon, van jeugdwedstrijden, record- en clubwedstrijden tot het grote loopevenement de Poort6-loop. Het is ontzettend leuk om hier aan mee te helpen en je krijgt er een heleboel voor terug: waardering, nieuwe vrienden, kennis over zaken die je nooit voor mogelijk had gehouden en soms ook ervaring voor op je CV. En we zijn echt niet alleen op zoek naar vergadertijgers die dat de komende tien jaar willen doen. We zoeken flexibele vrijwilligers die een klus op willen pakken met een kop en staart, bijvoorbeeld de organisatie van evenementen in verband met het 50-jarig jubileum of een kort project. Wil je meer? Dat kan: er zijn ook bestuursfuncties die nog wachten op een vrijwilliger!

Vacatures
Om te kijken welke leuke vacatures we op dit moment hebben voor aanstaande vrijwilligers. Staat jouw droomklus en niet bij? Geef je dan op bij Ruud Zaal, coƶrdinator vrijwilligerszaken, telefoonnummer 06-20248463 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
.

 

Laatste nieuws Vrijwilligers