Fris elan kan de vereniging verder brengen

Ben jij een enthousiast verenigingslid met hart voor de club? Dan kun jij samen met andere enthousiastelingen de koers van de vereniging gaan bepalen.

Het huidige bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden die ons willen versterken. Tijdens de komende ALV nemen we afscheid van Margot Peters en Marion Knoop.

Margo wilde al eerder afscheid nemen, maar heeft op ons verzoek een jaar langer in het bestuur gezeten om alle financiële zaken rond de bouw af te ronden. Zij heeft dit op een fantastische manier gedaan, Haar functie wordt nu overgenomen door Anneloes van Dijk die al een tijd meedraait in het bestuur.

Marion heeft noodgedwongen de functie van secretaris vervuld ivm met ziekte van haar man. Nu na twee jaar neemt zij afscheid van het bestuur maar blijft zich wel inzetten voor de vereniging in de kledingcommissie.

Els Wieles heeft al eerder haar functie als trainingscoordinator neergelegd omdat het te zwaar werd. We zijn echter blij dat Els weer actief is op de vereniging als sporter en trainer.

Na de komende ALV bestaat uit bestuur nog uit:

Cor van Vlaanderen, voorzitter
Anneloes Van Dijk, penningmeester
Ruud Zaal, algemeen bestuurslid
Jacco van Vliet, jeugdcommissie

Noodgedwongen vervullen de huidige bestuursleden op dit moment meerdere rollen. We zijn dan ook op zoek naar versterking. ( Secretaris, Trainingscoördinator Baan, Trainingscoördinator Loopgroepen, algemeen bestuursleden)

Nu de bouw op een aantal kleine punten klaar is, willen we onze energie graag inzetten om de vereniging verder op te bouwen.

Ben je enthousiast, hou je van een uitdaging en werk je graag in een gezellig team ( want dat zijn we), neem dan contact met ons  op.

Meer info nodig?  Geen probleem, benader een van de bestuursleden of mail naar voorzitter@avtyphoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *