Afgelopen vrijdag heeft het kabinet voor vooralsnog drie weken aanvullende maatregelen afgekondigd. Hierbij ook een aantal maatregelen voor de sport.

Naast de basisregels gelden nu de volgende regels:

Publiek bij sportwedstrijden / trainingen is niet toegestaan

Na informatie bij de Gemeente / Veiligheidsegio blijkt ook dat ouders niet bij de trainingen aanwezig mogen zijn en de kinderen voor het terrein moeten afzetten en ophalen.
Een uitzondering is gemaakt voor ouders / begeleiders van G-atleten en van kinderen die ver weg wonen.
Wij hanteren hier de regel dat ouders van kinderen die buiten Gorinchem wonen mogen blijven wachten. Uiteraard geldt dat ze als er om gevraagd wordt een corona toegangsbewijs moeten kunnen laten zien. Zorg ook voor de 1,5  meter afstand.

Kantine dicht na 20:00 uur
Na 20:00 uur moet de kantine / bar gesloten zijn. Er kan dus na de training ’s avonds niet meer iets gedronken worden. De toiletten zijn wel bereikbaar.

Corona toegangsbewijs

Iedereen boven de 18 jaar die het gebouw betreedt moet een corona toegangsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt voor de kantine, kleedkamers, toiletten en ook de fitnessruimte / krachthonk. 
Het is voor ons niet haalbaar om continu te controleren, maar bestuursleden zullen regelmatig steekproeven nemen. Natuurlijk is het mogelijk dat vanuit de Gemeente gecontroleerd gaat worden. Zorg daarom dat je je corona toegangsbewijs bij je hebt.

Vrijwilligers / trainers / onderhoudsmedewerkers zijn uitgesloten van deze regel.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *