Als lid van AV Typhoon heb je toegang tot het persoonlijke account die exclusief voor jou is gecreëerd.
Via de knop Toegang Ledenmodule is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens, die bij ons bekend zijn, te bekijken en indien nodig aan te passen.

Hoe werkt dit?

‘Inloggegevens’.

Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres in en klik op de
link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

Let op: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?
In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.