Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Steun AV Typhoon en word lid van de Club van 50!

De “Club van 50” is een club die als het ware een potje maakt om bepaalde dingen binnen een club te realiseren. Jaarlijks betaald u € 50,- (of meer) aan de club zodat de club, in samenspraak met de leden van de “Club van 50”, dingen kan realiseren binnen onze vereniging. Denk hierbij aan trainingsmaterialen voor de jeugd/senioren, extra mogelijkheden in de kantine, nieuwe doelen en ga zo maar door.

De “Club van 50” zoekt leden die de vereniging AV Typhoon jaarlijks steunen/sponsoren met minimaal € 50,-. Iedereen kan lid worden van de “Club van 50”, leden natuurlijk, maar ook oud leden of mensen die geen lid zijn, b.v. ouders of opa en oma van jeugd leden, sportliefhebbers, enz.

 

Als je lid wordt van de “Club van 50” dan betaal je bij aanvang direct € 50,- (of meer) dit kan via onderstaande QR code of door het bedrag te storten op rekeningnummer:NL 72 RABO 0397 2010 52 t.n.v. G.A. & T.V Typhoon ovv club van 50 en uw naam.

Vervolgens ontvangt u jaarlijks in januari een betaalverzoek.

De leden van de “Club van 50” worden vermeld op de site van de vereniging en/of op het “Club van 50” bord in de kantine van AV Typhoon.

Verantwoording van het geld vindt plaats tijdens de algemene ledenvergadering in het voorjaar.

Meld je hier aan!