Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

FyioPP
Wie zijn we?
AV Typhoon werkt vanaf seizoen 22/23 samen met Fysio PP aan de gezondheid van alle leden van de club! 
PP staat voor Physical Performance en daarom hebben wij diverse disciplines binnen onze praktijk die u kunnen helpen uw fysieke prestaties te optimaliseren. Fysio PP biedt diverse vormen van fysiotherapie aan, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatie en kinderfysiotherapie. 

De manueel therapeut kan met bepaalde technieken vrijheid in het gewricht geven, waardoor u beter beweegt.
De sportfysiotherapeuten behandelen en begeleiden bij (sport)blessures en revalidatie. En de kinderfysiotherapeut behandelt kinderen met diverse klachten.
Daarnaast helpt onze diëtiste met het afstemmen van het voedingspatroon voor het sporten, afvallen of andere doelstellingen. De sportpsycholoog ondersteunt sporters op mentaal gebied. Bij onze fysieke trainingen kan u krachttraining doen passend bij uw doelstellingen.
Het team van Fysio PP werkt samen met Typhoon aan de revalidatie en blessurepreventie van de leden van de club. Fysio PP heeft drie praktijklocaties: Hardinxveld, Gorinchem en Vuren.
 
Samenwerking:
De samenwerking met AV Typhoon zorgt ervoor dat de leden bij blessures snel gezien kunnen worden door onze therapeuten. De therapeuten kunnen (bij goed keuring) contact opnemen met de trainers zodat deze de training aan kunnen passen aan de belastbaarheid van de atleet.
Daarnaast zal Fysio PP tijdens het jaar diverse activiteiten verrichten bij de vereniging ter bevordering van de prestaties en preventie van blessures.
Contact:
Telefoon : 0183- 766041
WhatsApp : 06-13137875
Website: www.fysiopp.nl
E-mail: info@fysiopp.nl
Adres Hardinxveld : Tiendweg 42B 3372 AJ Hardinxveld Giessendam
Adres Vuren : Molenlaan 3, 4214 EA Vuren
Adres Gorinchem : Bataafsekade 6, 4202 AX Gorinchem
Postadres : Molenlaan 3, 4214 EA Vuren