Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Boer B.V. biedt al meer dan dertig jaar de mogelijkheid om heiwerkzaamheden uit te voeren. We bieden ruim 25 heimachines aan, met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. Voor elke klus heeft Boer B.V. wel een gepaste machine die de klus kan uitvoeren.

 

Met een vloot van 18 hydraulische heimachines voorzien van moderne technieken zoals een pull down systeem en geluidsadapters, kunnen wij het heiwerk van betonpalen 18×18 t/m 50×50 met een maximale lengte van 28 (afhankelijk van het gewicht van de palen) verzorgen.

Tevens biedt Boer B.V. de ekal-methode aan, toepasbaar op elke prefab heimachine, voor het onafhankelijk heitoezicht op afstand en het elektronisch kalenderen.

Boer B.V. is vooruitstrevend en duurzaam, zo zijn vanaf 2022 bijna alle machines voorzien van een schone motor, en voldoen deze aan de strengste emissienormen.

 

Binnen de heiwerkzaamheden bieden wij ook 12 mini-heistellingen aan, die stalenbuispalen en houten schakelpalen heien.  De stalenbuispalen kunnen wij heien in elke gewenste lengte, met een diameter van Ø168 t/m Ø508. De ministellingen zijn in staat om inpandig te heien, en de helft van onze ministellingen kan zelfs elektrisch heien. Uiteraard worden de heimachines in alle gevallen verhuurd met een gecertificeerde machinist.