Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij de Typhoonloop: doe mee, help ons en maak het verschil.

Een evenement kan niet zonder vrijwilligers.  Als vrijwilliger word je gewaardeerd en maak je deel uit van een fantastisch team. Jouw vaardigheden en talenten zijn onmisbaar voor een vlekkeloos verloop van het event. We garanderen dat dit een positieve en onvergetelijke ervaring zal zijn.

Ben jij klaar om deel te nemen aan een fantastisch hardloop evenement? Maak op zaterdag 26 oktober a.s. deel uit van een enthousiast team en een  geweldige dag vol plezier en voldoening!

Heb je geen ervaring met atletiek of hardlopen? Geen probleem er zijn voldoende andere leuke taken waar we handjes voor nodig hebben. 

Word nu lid van ons vrijwilligersteam en help ons bij het organiseren van de Typhoonloop!

Als lid van ons team kan je je kennis over hardlopen uitbreiden, nieuwe vrienden maken en deel uitmaken van een enthousiast team van sportliefhebbers.
Je deelname draagt bij aan een goed georganiseerde, gezellige dag en de gezondheid en het welzijn van anderen. Het houdt jezelf actief en positief bezig.

Doe mee en laat uw passie om te helpen stralen!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur ons dan een berichtje en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Typhoonloop@avtyphoon.nl 
of bel 06-20 89 16 63