Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De B-jongens zijn op zondag 13 Mei van start gegaan voor hun clubcompetitie. Met een klein team van B’s en C’s werd een prima prestatie neergezet. Meest in het oog springende prestatie was het tweede Clubrecord van Thomas Knoop met Speer.

De prestatie van de jongens was landelijke bezien goed voor een 24e plaats, wat heel goed is gezien het feit dat dit resultaat behaald is met vijf atleten, terwijl de meeste teams aantreden met minimaal 8 atleten. PAC bijvoorbeeld eindigde 18de.

Na twee mindere wedstrijden deed Thomas Knoop weer van zich spreken. Hij brak het clubrecord,  wat hij in april al verbeterde naar 53,09 meter, met bijna vijf meter naar een prachtige 58,07 meter. Ook met de discus haalde hij veel punten binnen voor Typhoon en verbeterde zijn PR naar 41,73 meter. Ten slotte verbeterde hij op kogel ook zijn PR naar 10,68 meter.

Thomas Knoop (Typhoon)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *