Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De inschrijving voor het jaarlijkse jeugdkamp is geopend!

Voor inschrijven klik hier!

 

Ook dit jaar organiseert de jeugdkampcommissie van Typhoon een spetterend kampweekend voor de Mini-pupillen t/m de C-junioren. Tijdens dit weekend doen we allerlei gave spellen, zijn we sportief bezig en is er een bonte avond. Als het goed weer is, zijn we veel buiten. In totaal zullen er maximaal 88 kinderen en 25 begeleiders meegaan (waaronder (pupillen)trainers en de jeugdcommissie).

We gaan dit jaar wederom naar ‘Land van Kleef’ in Loon op Zand. Het is een afgebakend terrein met speelvelden, een speeltuin en een stuk privébos. Wilt u nog verdere informatie over de accommodatie, dan kunt u hier een kijkje nemen.

We verzamelen op vrijdag 22 maart rond 1745u op het parkeerterrein bij Unitas / Rapid (grote parkeerterrein aan de linkerkant van de toegangsweg naar het Caribabad). Waarna we om 1800u per bus vertrekken naar Loon op Zand.

De ouder(s) / verzorger(s) kunnen de kinderen op zondagmiddag 24 maart om 1400u weer in Loon op Zand komen ophalen. Ze kunnen dan meteen de kampeerboerderij en de omgeving zien.

Aanmelden kan vanaf vrijdag 1 februari 1900u via de website van Typhoon tot vrijdag 8 februari, of tot het maximale aantal van 88 deelnemers bereikt is. Vol is vol! Je krijgt dan per e-mail een bevestiging van je aanmelding plus een informatiebrief met adressen, telefoonnummers en wat je moet meenemen.

Het kampweekend kost €55,00 per kind (heenreis per bus, verblijf, eten en drinken).

Dit bedrag na inschrijving via de website graag overmaken op: NL72 RABO 0397 2010 52 t.n.v. “Atletiekvereniging Typhoon” onder vermelding van “Jeugdkamp 2019” en de naam van uw kind(eren).

Pas als het geld is bijgeschreven op onze rekening en u een bevestigingsmail ontvangen heeft, is de inschrijving definitief!

Mocht u vragen hebben over het jeugdkamp dan kunt u altijd contact opnemen met:

Jacco van der Vliet
jeugdkamp@avtyphoon.nl

Met vriendelijke groet,

De Jeugdkampcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *