Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Op het Sportgala op 1 februari werd Paul Peet verrast met een oeuvre prijs. Paul ontving deze prijs omdat hij al meer dan 50 jaar trainer is bij Typhoon. Met name het sociale aspect van zijn trainerschap werd geroemd. In de geschiedenis van het Sporttgala is het pas de tweede keer dat deze prijs werd uitgereikt.

De Jongens CD  ( Thom Kortenoever, Stan Buddingh, Lucca Hellings, Ruiz Lodder, Thijs de Wild, Jamie Hanselaar en Justin Sluiter) die onder de naam Canon Balls een verdienstelijke zevende plaats tijdens het NK bereikten, waren genomineerd als sportploeg van het jaar.  In de finale ging deze titel naar het Unitas Zondag heren team.

Toch een mooi resultaat en goede promotie voor onze club.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *