Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen zaterdag vond op en rond de thuisbaan van de Gorkumse atletiekvereniging Typhoon de vijfde en afsluitende wedstrijd van de veldloopcompetitie regio Dordrecht plaats. Na deze wedstrijd werd het eindklassement opgemaakt. Dit leverde diverse jeugdatleten van Typhoon prijzen op.

Bij de meisjes B-pupillen viel Loa Diem in de prijzen. Ze won in haar leeftijdscategorie het zilver. Bij de meisjes A1-pupillen waren er twee podiumplaatsen. Sofie Versteeg veroverde het zilver en het brons ging naar Isa Versluis. Bij de jongens A1 snelde Tommy Zirkzee naar de tweede plaats en zorgde zo voor het enige eremetaal bij de jongens. Melissa Hanselaar pakte de enige podiumplaats bij de junioren. Als C-junior behaalde ze het zilver.

Inge Baaijens (MPA2) en Delphine van der Grijn (MJD) vielen beiden met een vierde plaats net buiten het podium. Totaal deden dit seizoen vijfentwintig pupillen en junioren van Typhoon mee aan deze regionale veldloopcompetitie. Als afsluiting van het veldloopseizoen staat er nog één crosstraining op de kalender. Zondag 10 maart in de Loonse en Drunense Duinen waar we om 10:30 uur verzamelen op de parkeerplaats van ‘Landgoed Bosch en Duin’ voor een crosstraining van 1,5 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *