Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Tijdens de ledenvergadering op vrijdag 5 april j,l waren ruim 40 leden aanwezig. Er werd door het bestuur verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar.

Zes leden waren afgelopen jaar 25 jaar lid van onze vereniging: Erik van den Berg, Remi en Janny Bakker, Dimitri Tsolakidis, Marie van Ooijen en Corrie de Heus.
De laatste twee waren niet aanwezig maar zijn later in het zonnetje gezet.

Ook zijn een aantal leden benoemd tot erelid en leden van verdiensten. ( zie hiervoor ander bericht op de website)

Belangrijk ander punt was de renovatie van ons gebouw. De plannen om te komen tot een vernieuwd clubgebouw werden door het bestuur toegelicht.  Door een interessante subsidieregeling op bouw, duurzaamheid en toegankelijkheid lijkt het mogelijk om de plannen te realiseren. Ook de lage rentestand op dit moment helpt.

De vergadering ging akkoord met de gepresenteerde plannen en het dekkingsvoorstel.  Het bestuur kan nu aan de slag om de plannen verder subsidie aanvraag in te dienen en de benodigde lening te verkrijgen.

Het bestuur gaat in zijn huidige vorm door. Alleen Margo Peters stopt als penningmeester maar blijft als lid van het bestuur aan ons te adviseren rondom financiering bouw en fondsenwerving. .

We zijn dus nog op zoek naar een penningmeester. Interesse? Laat het ons weten. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *