Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Op voordracht van het bestuur zijn Remi Bakker en Peter van Grinsven koninklijk onderscheiden.  Nadat ze woensdag 24 april thuis door de burgemeester met dit bericht waren verrast, kregen ze vandaag de onderscheidingen uitgereikt.

Dit gebeurde in het stadhuis in het bijzijn van directe familie, vrienden en leden van het bestuur. Beiden werden in de toespraak van de burgemeester geroemd voor het vele werk dat ze voor Typhoon verrichten.

Na afloop van de bijeenkomst in het stadhuis werden Remi en Peter bij Typhoon onthaald door een groot aantal leden. Onder het genot van een drankje en een, door de kantinecommissie prachtig verzorgd, buffet werd stilgestaan bij deze voor beide heren terecht verdiende onderscheiding.

De bijeenkomst werd muzikaal opgeluisterd door een heuse jazzband.

Kortom een gezellige dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *