Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Tijdens de goed bezochte Algemene Ledenvergadering op 5 april 2019 zijn er twee ereleden en drie leden van verdienste gehuldigd.

Het bestuur en leden van Typhoon hebben besloten om Remi Bakker en Peter van Grinsven te benoemen tot erelid en Anja Kruis, Piet Kranendonk en Edwin Hurkmans tot lid van verdienste als blijk van waardering voor hun grote verdiensten voor Typhoon gedurende een lange reeks van jaren.

Van deze vijf clubiconen zijn Remi, Peter en Edwin nog volop actief voor onze vereniging. Bij Anja en Piet zijn de krachten de laatste jaren sterk afgenomen waardoor zij noodgedwongen vanaf de ‘zijlijn’ moeten toezien. Hun betrokkenheid bij de vereniging is echter onverminderd groot.

Remi, Peter, Anja, Piet en Edwin namens alle leden van Typhoon nogmaals onze waardering en dank voor al het werk dat jullie voor Typhoon hebben gedaan en nog doen. Wij wensen jullie het allerbeste toe, in het bijzonder Anja en Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *