Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Even voorstellen:
Ik ben Yumin Huang, 48 jaar en woon met man en dochtertje in het mooie Gorinchem. Na 20 jaar werken in het bedrijfsleven ben ik weer gaan studeren; Voeding en Diëtetiek (deeltijd) aan de Haagse Hogeschool waar ik nu in mijn derde studiejaar zit.

Wat:
In het kader van mijn opleiding voer ik mijn schoolopdracht “Leefstijlcoaching” uit bij Typhoon. Dat betekent dat ik van september 2019 tot februari 2020 beschikbaar ben als leefstijlcoach. Gedurende deze periode krijg ik vanuit school professionele begeleiding. Vanuit Typhoon is Bart van Schelt mijn begeleider.

Wanneer: intake, start, tijd en frequentie in overleg

Voor wie: iedereen (18 jaar en ouder) die graag een gezonder leefstijl wilt. Een paar voorbeelden:

Aanmelden en meer informatie:
Via email y.huang-1@student.hhs.nl of telefonisch via 06-28557914

————————————————————————————————————————————-

De coachingsgesprekken zullen (grotendeels) op video worden opgenomen. Dit dient enkel als basis voor mijn beoordeling als coach door de Haagse Hogeschool. Met de informatie wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan. Uw informatie wordt niet met Typhoon gedeeld. Bij aanvang van de coaching wordt een privacyverklaring aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *