Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Elk najaar vindt de landelijke Grote Clubactie plaats.
Ook dit jaar doet Typhoon weer mee en natuurlijk willen we zo veel mogelijk loten verkopen!

Hoe werkt het?
Eenmalige machtiging: Als lotenverkoper ontvang je van ons een verkoopboekje. In dit boekje laat je de koper op de intekenlijst zijn/haar gegevens vermelden. Het bedrag wordt eenmalig van de bankrekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.
Online: Je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina.

Wat is ons doel voor 2019?
Met de opbrengst van vorig jaar hebben we de nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft. Dit jaar willen we van het opgebrachte geld een jeugdhoek in het nieuwe clubgebouw realiseren! Zodat er voor en na de training gezellig gerelaxt kan worden.

Wat kost een lot?
Een lot voor de Grote Clubactie kost €3,00. Daarvan gaat €2,40 naar Typhoon en van die €2,40 gaat €0,30 naar jou als beloning voor je inzet. Hoe meer loten je verkoopt, des te hoger je beloning dus wordt! Maar dat is nog niet alles. Voor de top drie verkopers bij de jongens én meisjes hebben we een leuke bonus van €25, €20 of €15! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000.

Aan wie mag je verkopen?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf dan mag je al je familie, vrienden, kennissen en buren langsgaan om loten te verkopen. Wanneer je boekje vol is, lever deze dan in. Op de bar in de kantine staat een inleverbox. Uiteraard mag je dan met een nieuw lotenboekje weer op pad gaan! De uiterlijke inleverdatum van alle lotenboekjes is maandag 2 december.

Wanneer krijg je jouw opbrengst?
Na de kerstvakantie zullen we een Oliebollentraining bij Typhoon organiseren. Bij deze gelegenheid worden de enveloppen met inhoud uitgedeeld en wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

Handige verkooptips!
> Ga zaterdag 14 september meteen op pad, dan zijn er nog niet veel loten verkocht!
> Trek je clubtenue aan en ga samen met je Typhoonvrienden langs de deuren!
> Vertel dat er veel en leuke (geld)prijzen te winnen zijn!
> Neem je lotenboekje mee naar verjaardagen, familiebezoeken of naar school!
> Misschien willen je ouders de lotenboekjes ook wel mee naar hun werk nemen!
> Noteer op de intekenlijst duidelijk de gevraagde gegevens van je lotenkopers, onleesbare loten kunnen helaas niet verwerkt worden!
> Alle kleine beetjes helpen, vergeet dus niet je boekje in te leveren! Ook als je misschien niet zoveel loten hebt verkocht!
> Zet duidelijk je eigen naam op de voorkant van het boekje als je deze inlevert!
> Maar onthoud, als mensen geen lot willen kopen, blijf dan niet aandringen!

We hopen dit jaar weer een geweldig resultaat neer te zetten.
Heel veel succes met de verkoop van de loten!

AV Typhoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *