Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Het Hazenfeest is elk jaar de traditionele afsluiting van het pupillenseizoen. Onder het genot van chips en limonade worden onder andere de jaarlijkse hazenmedailles uitgereikt. Elke pupil die tijdens de (competitie)wedstrijden drie keer zijn of haar persoonlijk record verbeterd heeft op een bepaald onderdeel verdient een bronzen haas. Is het gelukt om twee onderdelen drie keer te verbeteren, dan wordt het een zilveren haas. Bij drie keer een verbetering op drie onderdelen kan het zelfs een gouden haas worden! Ook voor de kinderen die dit jaar (nog) niet aan wedstrijden hebben meegedaan zijn er hazen. Op deze gezellige avond mag je je sportkleding thuislaten. Het Hazenfeest is dit jaar op zaterdag 12 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *