Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari 2020 was Omnisport Apeldoorn voor de twaalfde keer het strijdtoneel voor de ASICS Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek voor U20 & U18 (junioren A en B).

Bij dit NK Indoor Junioren AB  (onder 18 en onder 20) van afgelopen weekend in Apeldoorn stonden dit jaar maar liefst 4 Typhoon atleten aan de start: Luca Hellings, Thijs de Wild, Justin Sluijter en Thom Kortenoever. 

Zij wisten zich te kwalificeren voor dit NK.

Zaterdag kwamen Luca Hellings in actie bij de 60m hij wist een nieuw PR te lopen 7.60 (34e plaats)

Justin Sluijter en Thijs de Wild bijde met Ver Thijs moest door een blessure die opspeelde genoegen nemen met 5.98m (14e plaats) Justin wist zich voor de finale te plaatsen 6.52m mooi nieuw PR (6e plaats)

Zondag was de beurt aan Thom zijn dag begon met 200m met een super snelle start uit de blokken, wist hij in de buurt van zijn PR te finishen 24.73 (19e plaats) Eind van de middag was Kogel daar ging hij door naar de finale 13.13m (7e plaats)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hij werd verrast met een uitnodiging voor De Interland onder U17 in Gent 7 maart a.s.

Justin was er ook weer vandaag voor Hoog. Dat verliep door opspelen van een blessure, voor hem niet zoals hij gehoopt had 1.75m (10e plaats)

Thijs had zich afgemeld voor Hoog ivm blessure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *