Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen week is er hard gewerkt om de bouwlocatie bereikbaar te maken voor zwaar materieel. Inmiddels is er een dam over de vliet gelegd om dit mogelijk te maken. Volgende week wordt er gestart met het heiwerk.
Er is half februari overleg geweest met het Waterschap en de gemeente over de bereikbaarheid van het bouwterrein. Gebruik van het fietspad voor het zwaarste transport was niet bespreekbaar. Nader onderzoek naar de aanleg van een tijdelijke brug heeft niet tot een oplossing geleid. Laatste mogelijkheid was de oplossing “Hans van Zandwijk”, Hans heeft begin van dit jaar voorgesteld om een tijdelijke dam aan te brengen. Het waterschap heeft via een spoedprocedure hiervoor toestemming inmiddels is de dam aangebracht. Vakwerk van Van Zandwijk en Baars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *