Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Met hulp van veel leden is het grote werk dat wij zouden doen voor de start van de aannemer afgerond. De klusploeg verricht nog een aantal werkzaamheden zoals op de foto het plaatsen van het bord bij de fietsenstalling en het verwijderen van de latten van het plafond in de kantine.

Als alles volgens plan verloopt wordt er eind maart een tijdelijke verbinding over de sloot naast de brug gelegd zodat de heistelling het terrein op kan.

Twee weken geleden zijn Ruud Zaal en Cor van Vlaanderen naar Den Haag geweest om ons bezwaar tegen een te laag vastgestelde bouwsubsidie toe te lichten. Omdat de nieuwe gevel niet op exact dezelfde plaats komt, werd dit door het ministerie gezien als nieuwbouw en niet als renovatie. Voor nieuwbouw geldt een lager subsidietarief. Inmiddels hebben we bericht at we op o.a. dit punt in het gelijk zijn gesteld en wordtt de subsidie 10.000 euro hoger vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *