Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Het competitieseizoen komt er weer aan en daar willen wij als Typhoon met een grote groep pupillen aan deelnemen! De pupillencompetitie bestaat uit vijf wedstrijden in onze regio. Een wedstrijd bestaat uit vier onderdelen (sprint, hoogspringen/verspringen, kogelstoten/vortexwerpen en een lange loopafstand). Een wedstrijddag duurt ongeveer drie uur en bij alle wedstrijden zijn trainers aanwezig. Enkele dagen voor elke wedstrijd wordt het chronoloog en de laatste informatie verstuurd.

De wedstrijden vinden dit jaar plaats op:

1. zaterdag 11 april 2020 bij Passaat in Papendrecht.
2. zaterdag 23 mei 2020 bij Spirit in Oud-Beijerland.
3. zaterdag 6 juni 2020 bij Typhoon in Gorinchem.
4. zaterdag 4 juli 2020 bij Fortius in Dordrecht.
5. zaterdag 12 september 2020 bij AAA in Alblasserdam.

Wil je meedoen aan de competitiewedstrijden? Stuur dan uiterlijk 25 maart een reactie naar pupillen@avtyphoon.nl met je voor- en achternaam en je geboortedatum (dd-mm-jjjj). Dan zorg ik verder dat de inschrijving geregeld wordt.

Wanneer je meedoet aan de competitie gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk aan alle wedstrijden deelneemt!

Hopelijk zien we jullie allemaal terug tijdens de wedstrijden. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *