Bouw nieuws week 15

Na de nodige tegenslagen bij het grondwerk ( kabels door) is het zover dat er gestart is met het uitzetten en aanbrengen van de fundering. Vandaag is gestart met het aanbrengen van de bewapening. De komende dagen wordt de bekisting afgerond zodat volgende week donderdag het beton van de fundering kan worden gestort. Ondanks de tegenslagen loopt de bouw op schema.

Deze diashow vereist JavaScript.

Eén gedachte over “Bouw nieuws week 15

 • 10 april 2020 om 08:54
  Permalink

  Beste redacteur,

  Goed werk, mooie foto’s!

  De contouren van de vernieuwde accommodatie worden nu goed zicht baar. Van het vele werk wat hieraan vooraf is gegaan en onder de grond zien we straks niet meer. De vrijwilligers zullen zich dit echter blijven herinneren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *