Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De premier heeft afgelopen dinsdag laten weten dat de trainingen van de jeugd tot en met 18 jaar vanaf 29 april mogen worden hervat.

De jeugd tot en met 18 jaar mag weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiëne maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij zich tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden, voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet. Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten.

Vrijdag 24 april verwachten we richtlijnen vanuit de NOC/ NSF/AU over hoe om te gaan met deze hervatting. Maandag 27 april komen de jeugdtrainers bijeen om aan de hand van de richtlijnen afspraken te maken over de hervatting.

Dinsdag 28 april zullen we de jeugdleden en ouders informeren hoe een en ander in zijn werk gaat.

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *