Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Het kabinet heeft inmiddels alle maatregelen die nu gelden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent ook de maatregelen die eerder zijn afgekondigd om competitie en trainingen niet door te laten gaan zijn verlengd. Inmiddels heeft de antiekunie  besloten alle competities voor het aankomend seizoen af te gelasten. Dit omdat accommodaties zijn gesloten en het verenigingsleven stil ligt. Voor sporters is er geen sprake meer van een normaal trainingsregime en op termijn van een verantwoord sportklimaat.

D verlengde maatregel van het kabinet betekent dat we tot nader bericht geen trainingen geven. De accommodatie ( inclusief het krachthonk)  blijft dan ook gesloten

We volgen de berichten van de overheid en de atletiekunie en zullen zodra we meer weten hierover berichten.

In de tussentijd hou je aan de richtlijnen van het RIVM en blijf gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *