Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De aannemer is gestart met de voorbereidingen voor het plaatsen van de gevel rondom het gebouw.

Ook is woensdag de dakdekker gestart. Helaas moest deze de werkzaamheden vrijdag wegens enorme regenval staken. Nog snel hebben we het dak deels kunnen afdekken en kwetsbare apparatuur in veiligheid gebracht. Binnen regende het namelijk op plekken net zo hard als buiten.

Zaterdag is een behoorlijke ploeg begonnen aan het sloopwerk dat nog moest worden uitgevoerd. Zo is een doorgang gemaakt van de kantine naar de nieuwe gang voor de kleedkamers, zijn verschillende muren ingekort, kozijnen, stalen balken en loszittende tegels verwijderd en is het nieuwe raam van de bestuurskamer uitgehakt.

Het lijkt dat het sloopwerk nu bijna klaar is en we kunnen beginnen met de afbouw

Dak zit nog niet dicht 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *