Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Deze week is de dakdekker gestart met het aanbrengen van de isolatie en de dakbedekking. Op donderdag leek het alsof het lukte vrijdag het dak dicht te hebben. Maar helaas waren de mannen vrijdag  nodig op een andere klus. Na de zware regenval vrijdagavond stond dan ook zaterdag het gebouw blank. De aanwezige dames zijn een behoorlijke tijd bezig geweest om alles weer droog te krijgen.

De aannemer is gestart met de afbouw van de bovenrand aan de baanzijde. Je kunt nu al goed zien hoe het gebouw er straks uit gaat zien.

Zaterdagochtend was er weer een behoorlijke opkomst om te klussen. Een ploeg is aan de slag gegaan met de sloop van de vloer in de kleedkamer naast de nieuwe fitness. Een zwaar werk waarmee e volgende week door gaan.
Een tweede ploeg met Bert Vreeswijk heeft de plafons in het wedstrijdsecretariaat en de bestuurskamer gesloopt. Bert wist van geen op houden en wilde pas naar huis als het plafond eruit was.

De laatste ploeg heeft de gevel bij de ingang geïsoleerd en afgedekt met zwarte folie. Het was even zoeken naar de beste manier om dit te doen, maar hete resultaat mag er zijn.

Fantastisch weer zoveel inzet van vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *