Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De zomervakantie staat weer voor de deur! Tijdens deze vakantie zullen wij blijven doortrainen, maar wel op aangepaste trainingstijden.
Alle pupillengroepen trainen op de woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. De trainingen op de vrijdag vervallen gedurende de vakantie.
Er zijn ruim voldoende trainers aanwezig zodat de atleten goed verdeeld kunnen worden.

De pupillencompetitie is dit jaar komen te vervallen, maar de oorspronkelijk laatste wedstrijd hiervan vindt wel plaats als een losse wedstrijd.
Op zaterdag 12 september 2020 bij AAA in Alblasserdam (op hun vernieuwde atletiekbaan). Hiervoor moet zelf ingeschreven worden via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33094/. Over doorgang van de jaarlijkse clubkampioenschappen is op dit moment nog geen nadere informatie.

Tot slot wordt er weer volop getraind en is het regelmatig (vooral op vrijdag) gezellig druk op de baan. Veel atleten nemen een Dopper of andere drinkfles mee. Nu wil het wel eens gebeuren dat de verkeerde mee terug naar huis wordt genomen. Vriendelijk verzoek om deze de volgende training weer mee terug te nemen en ‘te ruilen’. Een duidelijk herkenbare drinkfles biedt wellicht ook uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *