Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De laatste weken is door veel vrijwilligers hard gewerkt om de verbouwing af te ronden. Er moeten de komende maanden nog wel een aantal zaken worden afgerond , maar we durven het resultaat met enige trots te laten zien.
Afgelopen week is het laatste schilderwerk gedaan en is de tuin ingeplant. Op een van de foto’s plant Nel Maat de eerste boom voor ons clubgebouw. Nel ( dik in de tachtig) is op woensdag bijna altijd aanwezig om de tuin bij te houden. Tijdens de verbouwing was dit even iets minder maar nu kan Nel weer aan de slag.

Uiteraard zijn we ook trots op alle vrijwilligers die tijdens de bouw hebben geholpen. Zonder al deze hulp was het niet gelukt om deze verbouwing binnen de tijd en binnen het budget voor elkaar te krijgen.

Namens het Bestuur iedereen bedankt voor zijn / haar inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *