Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Sport levert prachtige momenten op en sport is leuk om te doen! Maar de mooie emoties die bij sport horen, kunnen ook omslaan in onsportief of ongewenst gedrag. Iedereen kent de voorbeelden uit de sport wel: de sporter die te agressief speelt, de bemoeizuchtige ouders naast een kind, de scheidsrechter die belaagd wordt en de bestuurder die niet durft in te grijpen. Dat wil niemand. Sportplezier, daar gaat het om.  Daarom zorgen we ervoor dat ieder individu zich veilig en prettig voelt  en zichzelf kan zijn!

Het kan zijn dat je behoefte hebt om iets in een veilige omgeving wilt melden of bespreken.

Daarom  heeft Typhoon zoals veel vereniging een vertrouwenspersoon die je kunt benaderen.

Voor onze verenging is dit Leontine de Bruin.  Leontien is te bereiken op het mailadres Leontinedebruin@avtyphoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *