Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Het voelt  als een feestje!

Nu de maatregelen versoepeld zijn, gaan alle loopgroepen weer van start. De MilA groep van Bart van Schelt start vandaag dinsdag 25 mei weer en de groepen van Mathijs Resoort ( prestatieloopgroep en marathon) starten weer vanaf 2 juni.

Hiermee komt een eind aan een lange periode van aangepast en zelfs niet trainen door de Corona uitbraak.

Als bestuur zijn we blij dat er eindelijk weer volop gesport kan worden. Het is nog wachten op de opening van de kantine  en de kleedkamers . Ook wedstrijden buiten de eigen vereniging kunnen nog niet. Hoplijk wordt dit ook weer snel mogelijk.

We zijn er trots op dat onze leden de club trouw zijn gebleven in deze lastige periode en het geduld hadden om te wachten op de versoepelingen. Iedereen bedankt en tot snel op de baan.

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *