Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De Stichting Kindercentra Gorinchem, waarmee Typhoon een samenwerking is aangegaan,heeft Typhoon 6 tablets geschonken.

De tablets worden straks ingezet bij het jureren van wedstrijden. Hiermee vervallen de papieren lijsten waarop de uitslagen worden bijgewerkt en kunnen we nog sneller de uitslagen beschikbaar stellen.

Ook kunnen de tablets door trainers worden gebruikt voor het opnemen van beelden tijdens de training.

SKG gebruikt de kantine drie middagen in de week voor een sport buitenschoolse opvang. Verder huren zij regelmatig de kantine of bestuurskamer voor lessen en vergaderingen . Door deze samenwerking wordt onze accommodatie ook overdag goed gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *