Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Typhoon organiseert op 1 juli  weer een midzomernacht Marathon

In 2019 konden we voor het laatst dit evenement organiseren. Het wordt dus weer hoog tijd om een gezellig clubevenement te houden.

Hoe gaat het ook alweer?

We lopen een marathon in estafette vorm, waarbij je als team om de beurt een afstand van 2,5 km loopt. Doel is vooral om er een gezellige, sportieve avond van de maken. Iedere loper loopt dus 4 keer (met een behoorlijke rustpauze) 2,5 kilometer.  Is dit voor jou teveel geen probleem er is altijd wel iemand die een keer extra wil. Het gaat deze avond immers niet om scherpe tijden maar on gezellig met elkaar bezig te zijn en lopers uit andere trainingsgroepen of daarbuiten te ontmoeten. 

We starten om 20:00 uur en de finish is rond middernacht. Als het donker wordt zullen we het parcours feestelijk verlichten. 

De marathon staat open voor leden van Typhoon en introducees. Dus vrienden, buren, enz. zijn welkom.

De groepen worden door de organisatie ingedeeld op basis van de 10 km tijd van de deelnemers en zo ingedeeld dat alle groepen ongeveer dezelfde eindtijd hebben. Het leuke hierin is ook dat in je team mensen zitten waarmee je normaal gesproken niet loopt.

Inschrijven kan tot 26  juni op email adres. MZNM@avtyphoon.nl.

Het aaantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je op tijd in

Het bestuur heeft besloten dit evenement weer te organiseren, maar kan dit niet alleen. Alle hulp is welkom.. Wil je je steentje bijdragen meldt je dan aan !!!  Mag op hetzelfde mailadres. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *