Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen weekend was het NK Atletiek senioren in Apeldoorn. Vier atleten van Typhoon kwamen aan de start. Dinand Tukker op de 400m horden. Justin Sluijter met verspringen, Thom Kortenoever op kogel en Thomas Knoop op het onderdeel speer.

Dinand kwam al op vrijdagavond aan de start op de 400 meter horden ,maar het lukte hem helaas niet om de series door te komen. Hij verbeterde wel zijn PR met een tijd van 57,90. Justin haalde een zesde plaats met een spong van 7,14 meter. Hij bleef hiermee onder zijn PR van 7,41, wat goed geweest zou zijn voor een podium plek.

Thom Kortenoever stond als reserve op de lijst voor kogel en werd uiteindelijk toch opgeroepen en mocht op zondag aantreden. Hij gooit normaal met een gewicht van 6 kg en moest nu met 7,25 kg de strijd aanbinden. Uiteraard geen hoge klassering maar wel een fantastische ervaring opgedaan in een grote wedstrijd. . 

Thomas verbeterde zijn PR met een worp van 68 meter en 89 centimeter een haalde hiermee een derde plaats. Een mooie prestatie van Thomas, die vorig jaar ook nog goud haalde op de NK U20.

Walk of fameVorig jaar is het bestuur gestart met een Walk of Fame voor atleten die een mooie prestatie neerzetten. Na de resultaten dit jaar op het NK indoor, NK U18&U20 en nu het NK senioren begint het al een leuke straat te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *