Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Na 54 jaar actief te zijn geweest als trainer van de zaterdagmorgen loopgroep ABC is Paul Peet gestopt. De training begon deze keer ’s ochtend om 08:00 uur met een gezamenlijk ontbijt, met daarna een korte training. Natuurlijk gevolgd door het traditioneel potje voetbal.

Om 10:00 uur schoven een aantal aantal oud leden van de loopgroep, Pauls echtgenote Ronel en familie aan. Aad Schravendeel voerde het woord namens de groep en stond stil bij zijn lange loopvaan als trainer en de creatieve manier van training geven. Namens het bestuur bedankte Cor Van Vlaanderen voor zijn jarenlange inzet, gevolgd door een filmpje met een kijkje op zijn trainingen.

Een geslaagd afscheid van een bijzondere trainer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *