Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Vanmiddag 17 december is de Santarun weer gehouden in Gorinchem. Zoals ook andere jaren gaat een deel van de opbrengst naar de verenigingen op basis van het aantal bestelde pakken in relatie tot het aantal leden.

Met een verkoop van iets meer dan 100 pakken ( de meeste leden bestelden meerdere pakken) waren de verwachtingen hoog gespannen. Bij de prijsuitreiking werden we beloond met de eerste prijs in de categorie verenigingen met meer dan 250 leden. Een bedrag van maar liefst 3000 euro komt dan ook naar de vereniging toe.

Iedereen die een of meerdere pakken heeft besteld bedankt!

Hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen en zijn er meer leden die ons willen helpen dit resultaat vast te houden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *