Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De bostraining georganiseerd door de trainers in opleiding ( Hafid, Karel en Cor) was een groot succes. Ruim 40 deelnemers uit verschillende loopgroepen waren aanwezig op landgoed De Hannebroeck in Oosterhout.
Het was prachtig weer enkele graden boven nul, geen wind en ook de zon kwam in de loop van de ochtend lekker door. 

De groep werd opgedeeld in die groepen die met een van de trainers op pad gingen. De groepen deden elk een eigen programma met de gebruikelijke warm-up, loopscholing en verschillende loopjes in de mooie bosrijke omgeving.

Na anderhalf uur trainen was het tijd voor een kop koffie met eventueel iets lekkers in het restaurant. De algemene conclusie van deze ochtend was volgens de deelnemers dat dit best herhaald mag worden.

Hieronder een korte video impressie en een aantal foto’s van de training.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *