Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen dinsdag hebben de marathonlopers hun prestatie weer uitgebreid gevierd en nagepraat met de traditionele taart. Namens het bestuur werden zij kort toegesproken door de voorzitter, die met namen stilstond bij het feit dat zoveel atleten van Typhoon deze afstand met succes wisten te volbrengen. Er zijn erg mooie tijden gelopen, maar het feit dat er zoveel deelnemers waren en dat iedereen de finish haalde is om als verenging trots op te zijn. Naast de marathonlopers wist Typhoon ook een aantal mesen voor de halve en de tien kilometer op de been te brengen. 

Namens de trainers stond Bart van Schelt stil bij deze prestatie en liep daarbij de race van iedere loper nog even door.

Na de huldiging van de Marathonlopers werden de drie geslaagde trainers door het Bestuur nog even in het zonnetje gezet. 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *