Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

In de periode februari-maart dit jaar hebben een vijftal cursisten de basis jury cursus gevolgd. De cursus werd verzorgd door scheidsrechter Pieter Jan Hanselaar en met ondersteuning van Peter van Grinsven. Alle juryleden hebben de cursus succesvol afgerond. Van harte gefeliciteerd namens het bestuur en de wedstrijdorganisatiecommissie!

Juryleden geslaagd
Links-Rechts: Sigrid, Jan, Laura, Monique en Sergius

Sigrid, Laura en Sergius kwamen op 1 april 2023 direct in actie als jurylid bij de regenachtige StARD Pupillencompetitie op de thuisbaan. Ondanks het weer hebben zij zich probleemloos staande gehouden in het atletiekgeweld.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die gisteren hun steentje hebben bijgedragen!

 

Ben jij ook geïnteresseerd in een basis jury cursus, neem contact op met jurycoordinator@avtyphoon.nl. Interesse voor andere jury of official cursussen kunnen aangemeld worden via www.atletiekunie.nl/interesselijst-juryopleidingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *