Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

De Pupillen hebben er inmiddels 2 wedstrijden opzitten. Afgelopen weekend kwamen ook de U16, U14 en U20/U18 teams in actie. Het senioren heren team mag hun vorm tonen op 7 mei in Best in de tweede divisie. Aan alle teams veel succes dit seizoen!

U16/U14 Competitie bij Typhoon

De in totaal 3 teams (U14 jongens/meisjes en U16 meisjes) hadden geluk met een thuiswedstrijd bij Typhoon op zaterdag 22 april. Mede dankzij een groot aantal vrijwilligers van binnen en buiten Typhoon was het een geslaagde dag. Het soms mindere weer mocht de pret niet drukken.

Vooral de U16 meisjes maken nog kans op de finales met een 45ste plek landelijk. Mede dankzij Annabel Uuldriks die het verspringen wist te winnen met 4,93m en bovendien een snelle 80m en 80m horden liep. Ook Eloise van der Meijden en Isa Versluis vielen op bij het hoogspringen met een 1ste en 3de plaats met 1,55 en 150m. Alle uitslagen zijn te vinden via Atletiek.nu. Hieronder enkele foto’s van Typhoon atleten in actie op de thuis-baan:

Alle foto’s gemaakt door Marco van der Meijden zijn te vinden via Typhoon U14-U16 – DutchPhotographer (smugmug.com).

U20/U18 Competitie in Rotterdam

De U20/U18 dames en heren teams hebben goede individuele prestaties neergezet op zondag 23 april bij Rotterdam Atletiek. De dames en heren staan respectievelijk 39ste en 45ste landelijk, met name doordat enkele onderdelen niet gevuld waren. Enkele uit het oog springende uitslagen kwamen op naam van Nanoe van Omme (400m horden debuut met 1:11,91), Thom Kortenoever (PR Discus 46,78m) en Avi Jumnoodoo (Hoogspringen 1,85m). Alle uitslagen zijn te vinden op atletiek.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *