Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Enige tijd geleden is de vereniging overgestapt naar het nieuwe ledenadministratie systeem VoltaClub. Inmiddels hebben we alle leden een mailtje gehad met de uiteg over de inlog. Maar voor de zekerheid hieronder nog een keer. 

Volta App

Binnen onze vereniging gebruiken we de Volta app. Deze mobiele applicatie is handig voor bijvoorbeeld het volgen van nieuws over de vereniging, het bekijken van jouw trainingsgroepen, je facturen bekijken en het aanmelden voor evenementen. Je kunt in de app ook persoonlijke gegevens en je profielfoto aanpassen.

Een account aanmaken is simpel. Download de Volta app in de app-of google play store en vraag een login aan door middel van jouw lidnummer. Het loginnummer heb je toegestuurd gekregen maar kijk anders even op je laatste factuur

We willen de app zoveel mogelijk gaan gebruiken om nieuws uit te wisselen, je aan te melden voor trainingen en voor het inschrijven van activiteiten binnen de verenging.

Vragen?
Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze e-mail? Neem dan gerust contact met ons op. bestuur@avtyphoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *