Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Op zaterdag 2 maart vond de laatste cross wedstrijd in de StARD competitie plaats bij Typhoon. Aansluitend werd de inmiddels traditie getrouwe koppelcross gelopen. Nieuw dit jaar, de veldloop van ongeveer 5km.

Alle foto’s zijn via deze link te bekijken.

StARD competitie

Typhoon mocht opnieuw de laatste finale wedstrijd organiseren. De jongste pupillen tot en met U16 junioren uit regio Dordrecht kwamen in actie. De uitslag van de wedstrijd en het eindklassement zijn opgemaakt. Een aantal statistieken op een rijtje:

Koppelcross

In totaal zijn 14 koppels gestart in een timetrial over 2 rondjes Typhoonbos (totaal ong. 2200m). Teun en Jacob van Dijk waren opnieuw de winnaars en trakteerde alle deelnemers op een lekker koek.

Prestatieloop

Ook 2 helden durfde nog verder te gaan en liepen ongeveer 5km over het lastig te belopen parcours. We hopen op meer deelnemers volgend jaar!