Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Clubkampioenschappen 2022 weer geslaagd!

 

Zaterdag 24 september vonden de clubkampioenschappen van 2022 plaats. In tegenstelling tot vorig jaar heeft het gedurende deze editie continu geregend. Dat mocht de pret niet drukken, want er werd goed gepresteerd en de sfeer was geweldig!

De baanatleten, van pupillen tot senioren, hebben een meerkamp afgewerkt bestaande uit verschillende loop-, spring- en werponderdelen. De winnaar per categorie mag zichzelf een jaar lang clubkampioen noemen. Daarnaast is er opnieuw een 3000m gelopen, door atleten van verschillende leeftijdscategorieën. Alle uitslagen zijn te vinden op atletiek.nu.

Direct na afloop van de wedstrijd zijn tijdens de prijsuitreiking alle winnaars geëerd. Niet alleen de medaille winnaars van de clubkampioenschappen, maar ook de winnaars van de ‘atleet van het jaar’

prestatiebekers en de NK medaille winnaars. Vorig jaar is de Walk of Fame geïntroduceerd voor die laatste groep, om hun prestaties op de Nederlandse kampioenschappen te vereeuwigen. Dit jaar zijn er welgeteld 6 tegels toegevoegd! Aan het einde van de dag werden deze door de winnaars zelf gelegd op het tegelpad richting de baan.

Dit jaar lijkt ook een nieuwe traditie geboren met de barbecue. Een groot aantal hongerige leden hebben genoten van lekker eten en drinken!

Een groot aantal foto’s zijn via deze link beschikbaar, met dank aan Marco van der Meijden.

We kijken nu al weer uit naar de clubkampioenschappen van 2023!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *