Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse Typhoon jeugdkamp! In Loon op Zand hebben een groep van 48 kinderen en 19 begeleiders weer genoten van een weekend vol leuke dingen. Zo zijn er heel veel spelletjes gedaan; zijn de kinderen (en begeleiders) veel geschrokken tijdens de spooktocht; werd er hard getraind tijdens de bostraining; zijn er allerlei leuke optredens geweest tijdens de bonte avond en mochten natuurlijk ook de disco en de nachtwandeling niet ontbreken. Op de laatste dag werd Loon op Zand helaas getroffen door een hoop regen, maar door de flexibiliteit en de creativiteit van de begeleiders konden de spellen naar binnen verplaatst worden in een handomdraai! 

Nadat alle punten bij elkaar waren opgeteld bleek het groepje ‘Plankton’ onder leiding van Dinand de winnaar te zijn. Zij zijn naar huis gegaan met de felbegeerde kamptrofee en een mooie medaille. 

Het bestuur van Typhoon bedankt de vrijwilligers zonder wie dit evenement niet door had kunnen gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *