Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Afgelopen zaterdag 23 september werd het baanseizoen weer succesvol afgesloten tijdens de Clubkampioenschappen. De dag was overmatig bewolkt, met soms afwisselend een bui of een zonnetje. Er werd goed gepresteerd door de pupillen tot en met de masters van Typhoon. Op zowel werp-, spring-, sprint- en hordenonderdelen werd veel talent getoond. Traditioneel daarnaast de slot 3000m als grote finale van het Zomerbaancircuit! Alle uitslagen zijn te vinden op atletiek.nu.

Groepsfoto 2023, Foto: Marco van der Meijden

De “atleet van het jaar” prestatiebekers zijn dit jaar uitgereikt aan Dinand Tukker (Senioren mannen), Laukje Steenstra (Senioren vrouwen), Thom Kortenoever (Junioren jongens), Sanne Ouwehand (Junioren meisjes), Daan de Boer (Pupillen jongens) en Lynn Waalwijk (Pupillen meisjes).

Vervolgens volgde de medaille/diploma uitreiking van alle categorieën (incl. de 3000m). Tenslotte de feestelijke barbecue ter afsluiting.

Gefeliciteerd aan alle clubkampioenen en heel veel dank aan alle enthousiaste vrijwilligers die ook deze editie weer tot een succes hebben gemaakt!

Nagenieten kan via deze pagina (Marco van der Meijden). Meer foto’s zullen nog volgen!

Op de avond van vrijdag 6 oktober volgt nog de Schoololympiade. Hier kunnen de basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 van Gorinchem en omstreken ervaren hoe mooi de atletieksport is. Alle support is hier welkom. Wil je helpen? Neem contact op met jurycoordinator@avtyphoon.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *