Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Op vrijdag 6 oktober vond de jaarlijkse Schoololympiade plaats bij Atletiekvereniging Typhoon. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisscholen van Gorinchem konden hier ervaring op doen met de atletiek sport. Alle kinderen hebben een meerkamp gedaan, bestaande uit vortexwerpen, verspringen, 40m en 60m sprint. Daarnaast streden de scholen tegen elkaar in een estafette van 4x200m. Een succesvolle avond mede door het mooie weer. Een vijftal scholen met in totaal 80 deelnemers hebben hun kunsten vertoond. De hoop is dat volgend jaar alle scholen deelnemen.

Foto’s: Anton Gelderblom

Er werden een groot aantal trofeeën verdeeld:

Foto’s: Anton Gelderblom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *