Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

In augustus zijn we samen met FysioPP begonnen met een serie lessen krachttraining voor lopers die dat willen. Zij hebben hiervoor een abonnement afgesloten bij FysioPP. Eind augustus en begin september waren er twee lessen vlak achter elkaar, zodat de ervaringen van de eerste les gedeeld konden worden. De komende periode is er maandelijks een les tot eind december. De lessen worden ondersteund met een app waarop de oefeningen te zien zijn en bijgehouden kunnen worden.

De training word gegeven door  performance trainer Serano Latuhihi van FysioPP .  

De deelnemers komen uit verschillende loopgroepen. Als dit aanslaat wordt het in de toekomst opnieuw aangeboden aan onze lopers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *